Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the dubliners Songtekst: south australia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the dubliners - south australia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van south australia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the dubliners! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the dubliners en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals south australia .

Origineel

In South Australia I was born To me heave away, haul away In South Australia round Cape Horn [Chorus] We're bound for South Australia Haul away you rolling kings To me heave away, haul away Haul away, you'll hear me sing We're bound for South Australia As I walked out one morning fair To me heave away, haul away 'Twas there I met Miss Nancy Blair Chorus: I shook her up and I shook her down To me heave away, haul away I shook her round and round the town [Chorus] I run her all night and I run her all day To me heave away, haul away And I run her until we sailed away Chorus: There ain't but one thing grieves me mind To me heave away, haul away To leave Miss Nancy Blair behind Chorus: And as we wallop around Cape Horn To me heave away, haul away You'll wish to God you'd never been born Chorus: In South Australia my native land To me heave away, haul away Full of rocks and thieves and fleas and sand [Chorus] I wish I was on Australia's strand To me heave away, haul away With a bottle of whiskey in my hand [Chorus]

 

Vertaling

In Zuid Australië ben ik geboren Om me weg te hijsen, weg te slepen In Zuid Australië rond Kaap Hoorn [refrein] We zijn op weg naar Zuid Australië Wegwezen jullie rollende koningen Voor mij heave away, haul away Trek weg, je zult me horen zingen We zijn op weg naar Zuid Australië Toen ik op een morgen eerlijk naar buiten liep Om me af te trekken, weg te trekken 'Twas there I met Miss Nancy Blair Refrein: I shook her up and I shook her down To me heave away, haul away I shook her round and round the town [refrein] I run her all night and I run her all day To me heave away, haul away En ik voer met haar tot we wegzeilden Refrein: There ain't but one thing grieves me mind To me heave away, haul away Om Miss Nancy Blair achter te laten Refrein: And as we wallop around Cape Horn To me heave away, haul away Zal je God wensen dat je nooit geboren was Refrein: In Zuid-Australië, mijn geboorteland To me heave away, haul away Vol met rotsen en dieven en vlooien en zand [refrein] Ik wou dat ik op het strand van Australië was To me heave away, haul away Met een fles whisky in mijn hand [Chorus]