Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the eagles Songtekst: funk 49

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the eagles - funk 49 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van funk 49? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the eagles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the eagles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals funk 49 .

Origineel

Jeremiah was a bullfrog Was a good friend of mine I never understood a single word he said But I helped him a-drink his wine And he always had some mighty fine wine Singin' Joy to the world All the boys and girls now Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me If I were the king of the world Tell you what I'd do I'd throw away the cars and the bars and the war Make sweet love to you Sing it now Joy to the world All the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me You know I love the ladies Love to have my fun I'm a high life flyer and a rainbow rider A straight shootin' son-of-a-gun I said a straight shootin' son-of-a-gun Joy to the world All the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me Joy to the world All the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me Joy to the world All the boys and girls Joy to the world Joy to you and me Joy to the world All the boys and girls now Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me Joy to the world All the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me I want to tell you Joy to the world All the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me Joy to the world All the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me Joy to the world All the boys and girls

 

Vertaling

Jeremiah was een brulkikker Was een goede vriend van mij Ik heb nooit een woord verstaan ??dat hij zei Maar ik hielp hem met het drinken van zijn wijn En hij had altijd een geweldige wijn Singin ' Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes nu Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Als ik de koning van de wereld was Vertel je wat ik zou doen Ik gooi de auto's en de tralies en de oorlog weg Maak zoete liefde voor jou Zing het nu Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Je weet dat ik van de dames hou Graag mijn plezier Ik ben een high life flyer en een regenboogrijder Een rechte schietzoon Ik zei een regelrechte schietpartij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de wereld Vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes nu Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Ik wil je vertellen Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee Vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld Alle jongens en meisjes