Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the eagles Songtekst: i don t want to hear anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the eagles - i don t want to hear anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t want to hear anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the eagles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the eagles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t want to hear anymore .

Origineel

It's not the first time That I've had the sense that something's wrong But I'm old enough to know That things don't always work out like they should I know you're tryin' hard To break it gently to me, now But there's no easy way To tell it like it is, so baby... I don't want to hear any more You don't need to tell me it's over I've been here before I've seen that look before I know it well; ites as no surprise You've been avoiding me But now you want to talk it over Before you take my hand And tell me softly in a whisper There's no need to explain I've read the book; I know how this all ends I don't want to hear any more You don't need to tell me it's over I've been here before I won't ask you to stay I won't stand in your way Look me right in the eyes Let me walk away with my head high If there's some other guy I don't need to know why But I don't want to hear any more You don't need to tell me it's over I've been here before I won't ask you to stay I won't stand in your way And I don't want to hear any more No, no, baby I don't want to hear any more

 

Vertaling

Dit is niet de eerste keer Dat ik het gevoel heb dat er iets mis is Maar ik ben oud genoeg om te weten Dat dingen niet altijd werken zoals ze zouden moeten Ik weet dat je je best doet Om het me nu zachtjes te vertellen Maar er is geen gemakkelijke manier Om het te vertellen zoals het is, dus schat ... Ik wil niets meer horen Je hoeft me niet te vertellen dat het voorbij is Ik ben hier eerder geweest Ik heb die blik eerder gezien Ik weet het goed; ites als geen verrassing Je hebt me vermeden Maar nu wil je erover praten Voordat je mijn hand neemt En vertel het me zachtjes fluisterend Je hoeft het niet uit te leggen Ik heb het boek gelezen; Ik weet hoe dit allemaal eindigt Ik wil niets meer horen Je hoeft me niet te vertellen dat het voorbij is Ik ben hier eerder geweest Ik vraag je niet om te blijven Ik zal je niet in de weg staan Kijk me recht in de ogen Laat me weglopen met mijn hoofd hoog Als er een andere jongen is Ik hoef niet te weten waarom Maar ik wil niets meer horen Je hoeft me niet te vertellen dat het voorbij is Ik ben hier eerder geweest Ik vraag je niet om te blijven Ik zal je niet in de weg staan En ik wil niets meer horen Nee, nee, schat Ik wil niets meer horen