Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the eagles Songtekst: ol 55

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the eagles - ol 55 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ol 55? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the eagles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the eagles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ol 55 .

Origineel

Well my time went so quickly, I went lickety-splickly out to my old '55 As I drove away slowly, feeling so holy, God knows, I was feeling alive. Now the sun'sing up, I'm riding with Lady Luck, freeway cars and trucks, Stars beginning to fade, and I lead the parade Just a-wishing I'd stayed a little longer, Oh, Lord, let me tell you that the feeling's getting stronger. And it's six in the morning, gave me no warning; I had to be on my way. Well there's trucks all a-passing me, and the lights are all flashing, I'm on my way home from your place. And now the sun'sing up, I'm riding with Lady Luck, freeway cars and trucks, Stars beginning to fade, and I lead the parade Just a-wishing I'd stayed a little longer, Oh, Lord, let me tell you that the feeling's getting stronger. And my time went so quickly, I went lickety-splickly out to my old '55 As I pulled away slowly, feeling so holy, God knows, I was feeling alive. Now the sun'sing up, I'm riding with Lady Luck, Freeway cars and trucks, freeway cars and trucks, freeway cars and trucks

 

Vertaling

Nou, mijn tijd ging zo snel, ik ging likkig naar mijn oude '55 Terwijl ik langzaam wegreed, voelde ik me zo heilig, God weet dat ik me levend voelde. Nu de zon opkomt, rijd ik met Lady Luck, snelwegauto's en vrachtwagens, Sterren beginnen te vervagen en ik leid de parade Ik wou dat ik wat langer was gebleven, Oh, Heer, laat me je vertellen dat het gevoel sterker wordt. En het is zes uur 's ochtends, gaf me geen waarschuwing; Ik moest onderweg zijn. Nou, er passeren vrachtwagens me allemaal voorbij en de lichten knipperen allemaal Ik ben op weg naar huis van jouw plaats. En nu de zon opkomt, rijd ik met Lady Luck, snelwegauto's en vrachtwagens, Sterren beginnen te vervagen en ik leid de parade Ik wou dat ik wat langer was gebleven, Oh, Heer, laat me je vertellen dat het gevoel sterker wordt. En mijn tijd ging zo snel, ik ging likkig naar mijn oude '55 Terwijl ik langzaam wegreed, voelde ik me zo heilig, God weet dat ik me levend voelde. Nu de zon opkomt, rijd ik met Lady Luck, Snelwegauto's en vrachtwagens, snelwegauto's en vrachtwagens, snelwegauto's en vrachtwagens