Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the eagles Songtekst: peaceful easy feeling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the eagles - peaceful easy feeling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van peaceful easy feeling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the eagles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the eagles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals peaceful easy feeling .

Origineel

I like the way sparkling earrings lay Against your skin so brown And I want to sleep with you in the desert night With a million stars all around I got a peaceful easy feelin' And I know you won't let me down 'Cause I'm already standin' On the ground And I found out a long time ago What a woman can do to your soul Aw but she can't take you any way You don't already know how to go I got a peaceful easy feelin' And I know you won't let me down 'Cause I'm already standin' On the ground I get this feelin' I may know you As a lover and a friend This voice keeps whisperin' in my other ear Tells me I may never see you again I get a peaceful easy feelin' And I know you won't let me down 'Cause I'm already standin' Yes I'm already standin' Yes I'm already standin' On the ground

 

Vertaling

Ik hou van de manier waarop sprankelende oorbellen lagen Tegen je huid zo bruin En ik wil met je slapen in de woestijnnacht Met overal een miljoen sterren Ik heb een vredig, gemakkelijk gevoel En ik weet dat je me niet in de steek zult laten 'Want ik sta al Op de grond En ik kwam er lang geleden achter Wat een vrouw met je ziel kan doen Aw, maar ze kan je op geen enkele manier aannemen Je weet niet al hoe je moet gaan Ik heb een vredig, gemakkelijk gevoel En ik weet dat je me niet in de steek zult laten 'Want ik sta al Op de grond Ik krijg het gevoel dat ik je misschien ken Als minnaar en vriend Deze stem fluistert in mijn andere oor Vertelt me ??dat ik je misschien nooit meer zal zien Ik krijg een vredig, gemakkelijk gevoel En ik weet dat je me niet in de steek zult laten 'Want ik sta al Ja, ik sta al Ja, ik sta al Op de grond