Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the eagles Songtekst: take it easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the eagles - take it easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take it easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the eagles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the eagles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take it easy .

Origineel

Well I'm a-runnin' down the road try'n to loosen my load I've got seven women on my mind Four that want to own me, two that want to stone me One says she's a friend of mine Take it easy, take it easy Don't let the sound of your own wheels drive you crazy Lighten up while you still can Don't even try to understand Just find a place to make your stand, and take it easy Well, I'm a standin' on a corner in Winslow, Arizona Such a fine sight to see It's a girl, my Lord, in a flat-bed Ford Slowin' down to take a look at me Come on, baby, don't say maybe I gotta know if your sweet love is gonna save me We may lose and we may win, though we will never be here again So open up I'm climbin' in, so take it easy Well, I'm a runnin' down the road tryin' to loosen my load Got a world of trouble on my mind Lookin' for a lover who won't blow my cover, she's so hard to find Take it easy, take it easy Don't let the sound of your own wheels make you crazy Come on baby, don't say maybe I gotta know if your sweet love is gonna save me

 

Vertaling

Nou, ik ren de weg af en probeer mijn lading los te maken Ik heb zeven vrouwen in gedachten Vier die mij willen bezitten, twee die mij willen stenigen De ene zegt dat ze een vriendin van me is Doe rustig aan, doe rustig aan Laat je niet gek maken door het geluid van je eigen wielen Licht op terwijl het nog kan Probeer het niet eens te begrijpen Zoek gewoon een plek om uw standpunt in te nemen en doe het rustig aan Ik sta op een hoek in Winslow, Arizona Zo'n mooi gezicht om te zien Het is een meisje, mijn heer, in een Ford met platte bedden Rustig aan om naar me te kijken Kom op, schat, zeg misschien niet Ik moet weten of je lieve liefde me gaat redden We kunnen verliezen en we kunnen winnen, hoewel we hier nooit meer zullen zijn Dus doe open, ik klim erin, dus doe rustig aan Nou, ik ren op de weg en probeer mijn lading te ontspannen Ik heb een wereld van problemen in mijn gedachten Op zoek naar een minnaar die mijn dekmantel niet opblaast, ze is zo moeilijk te vinden Doe rustig aan, doe rustig aan Laat je niet gek maken door het geluid van je eigen wielen Kom op schat, zeg misschien niet Ik moet weten of je lieve liefde me gaat redden