Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the eagles Songtekst: what do i do with my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the eagles - what do i do with my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what do i do with my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the eagles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the eagles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what do i do with my heart .

Origineel

You don't have to say a word I can see it in your eyes I know what you wanna say It's so hard to say goodbye I can hold back my tears And try to be strong While our love is fallin' apart I know what I'll say If you walk away But what do I do What do I do with my heart? I'm not gonna say a word I know I can't change your mind You know where you need to go I know I'll be left behind I won't hold you back I won't stand in your way If you need to make a new start But I still wanna know When my arms let you go What do I do What do I do with my heart? Oh, girl, don't you remember? It was not so long ago We were makin' plans for two Just me and you Now you tell me that you've found somebody Someone who loves you better No one could ever love you The way I do Tell me you're not leavin' now Tell me you're not leavin' Tell me that you're gonna stay Please say you'll stay with me, baby Tell me that you love me still Say you love me still For this and this alone I pray Fall down on my knees and pray I'll do anything Yes, I would To save what we have To keep you by my side I'll love you 'til death do us part But what do I do What do I do When I'm still missing you? What do I do What do I do with my heart?

 

Vertaling

Je hoeft geen woord te zeggen ik kan het zien in je ogen Ik weet wat je wilt zeggen Het is zo moeilijk om afscheid te nemen Ik kan mijn tranen bedwingen En probeer sterk te zijn Terwijl onze liefde uit elkaar valt Ik weet wat ik zal zeggen Als je wegloopt Maar wat moet ik doen Wat moet ik met mijn hart doen? Ik zeg geen woord Ik weet dat ik niet van gedachten kan veranderen Je weet waar je heen moet Ik weet dat ik achter zal blijven Ik zal je niet tegenhouden Ik zal je niet in de weg staan Als u een nieuwe start moet maken Maar ik wil het nog steeds weten Als mijn armen je loslaten Wat zal ik doen Wat moet ik met mijn hart doen? Oh, meid, weet je het niet meer? Het is nog niet zo lang geleden We maakten plannen voor twee Alleen jij en ik Vertel me nu dat je iemand hebt gevonden Iemand die beter van je houdt Niemand kan ooit van je houden Zoals ik het doe Zeg me dat je nu niet weggaat Zeg me dat je niet weggaat Zeg me dat je blijft Zeg alsjeblieft dat je bij me blijft, schat Zeg me dat je nog steeds van me houdt Zeg dat je nog steeds van me houdt Alleen voor dit en dit alleen bid ik Val op mijn knieën en bid Ik zal alles doen Ja, dat zou ik doen Om te redden wat we hebben Om je aan mijn zijde te houden Ik zal van je houden tot de dood ons scheidt Maar wat moet ik doen Wat zal ik doen Als ik je nog steeds mis? Wat zal ik doen Wat moet ik met mijn hart doen?