Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the earls Songtekst: i believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the earls - i believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the earls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the earls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe .

Origineel

Yeah I'm checking on my baby Find out what she's puttin' down I'm checking on my baby Find out what she's puttin' down So many nights and days Well, I've been out of town I won't even call I won't even write I won't even call I won't even write Well, I caught me a plane Flew back that same night Aah Checking on my baby Find out what she's puttin' down Checking on my baby Find out what she's puttin' down So many nights and days Well, I've been out of town I won't even call I won't even write I won't even call I won't even write Well, I caught me a plane Flew back that same night

 

Vertaling

Ja. I'm checking on my baby Uitzoeken wat ze neerlegt I'm checking on my baby Zoek uit wat ze neerzet So many nights and days Well, I've been out of town Ik wil niet eens bellen Ik wil niet eens schrijven Ik wil niet eens bellen Ik wil niet eens schrijven Nou, ik heb een vliegtuig gepakt Vloog diezelfde nacht terug Aah Checking on my baby Find out what she's puttin' down Checking on my baby Find out what she's puttin' down So many nights and days Well, I've been out of town Ik wil niet eens bellen Ik wil niet eens schrijven Ik wil niet eens bellen Ik wil niet eens schrijven Nou, ik heb een vliegtuig gepakt Vloog diezelfde nacht terug