Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: baby blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - baby blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby blue .

Origineel

It's a faster growing green That flows through these leaves I have, I try I guess we'll be alright Way to try I got a line for you from me, better nice A beautiful baby blue sky that's looking up at you Now watch it fade away But it's okay toe around With nights like this are never ending I tried so hard to make this perfect You and I somehow We can't see eye to eye together We always knew that you were better I know you want it all and you got me Sorry I never was everything you ever dreamed But kept at bay for just in case that day But it's okay toe around With nights like this are never ending I tried so hard to make this perfect You and I somehow We can't see eye to eye together We always knew that you were better I don't want you to love me anymore With my bags packed and ready to go Nothing's ever hurt so much for me than to let you go With my bags packed and ready to go Nothing's ever hurt so much for me than to let you go

 

Vertaling

Het is een sneller groeiend groen Dat stroomt door deze bladeren Ik heb, ik probeer Ik denk dat het goed komt Manier om te proberen Ik heb een lijn voor je van me, beter leuk Een prachtige babyblauwe lucht die naar je opkijkt Kijk nu hoe het wegebt Maar het is oké, teen rond Met nachten als deze eindigen nooit Ik heb zo mijn best gedaan om dit perfect te maken Jij en ik op de een of andere manier We kunnen niet samen oog in oog kijken We wisten altijd dat je beter was Ik weet dat je het allemaal wilt en je hebt me Sorry dat ik nooit alles was wat je ooit had gedroomd Maar op afstand gehouden voor het geval die dag Maar het is oké, teen rond Met nachten als deze eindigen nooit Ik heb zo mijn best gedaan om dit perfect te maken Jij en ik op de een of andere manier We kunnen niet samen oog in oog kijken We wisten altijd dat je beter was Ik wil niet dat je meer van me houdt Met mijn tassen ingepakt en klaar voor gebruik Niets doet me zoveel pijn dan je te laten gaan Met mijn tassen ingepakt en klaar voor gebruik Niets doet me zoveel pijn dan je te laten gaan