Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: close to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - close to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close to you .

Origineel

If i was close to you Like never before It's like we're (...) Straight into your heart Now i would span accross this universe Divide two seprate worlds Cause your the only one That pulls me down to earth Is it the way that it is Or just the space that I'm in It's got me jumping straight into a black hole To find a place i could live, where we could both coexist You got me wondering will i burn or implode It wasn't long ago You fell into my arms It was the distance grove That pulled us both apart Now i will do my best to make this work, play the other part Maybe a telescope Find our beating hearts Is this the way that it is Or just the space that I'm in It's got me jumping straight into a black hole To find a place i could live, where we could both coexist You got me wondering will i burn or implode Is this the way that it is It's got me jumping straight into a black hole To find a place i could live, where we could both coexist You got me wondering will i burn or implode It sent a shockwave through our atmosphere It sent a shockwave through our atmosphere Maybe a telescope Find our beating hearts Is this the way that it is Or just the space that I'm in It's got me jumping straight into a black hole To find a place i could live, where we could both coexist You got me wondering will i burn or implode Is this the way that it is It's got me jumping straight into a black hole To find a place i could live, where we could both coexist You got me wondering will i burn or implode You got me wondering will i burn or implode

 

Vertaling

Als ik dicht bij je was Zoals nooit tevoren Het is alsof we (...) Recht in je hart Nu zou ik door dit universum gaan Verdeel twee afzonderlijke werelden Omdat je de enige bent Dat trekt me op de grond Is het zoals het is Of gewoon de ruimte waarin ik zit Ik spring er regelrecht in een zwart gat in Om een ??plek te vinden waar ik kon wonen, waar we allebei naast elkaar konden bestaan Je vraagt ??me af of ik zal branden of imploderen Het is niet lang geleden Je viel in mijn armen Het was de afstandsbos Dat trok ons ??allebei uit elkaar Nu ga ik mijn best doen om dit te laten werken, speel de andere rol Misschien een telescoop Vind onze kloppende harten Is dit de manier waarop het is Of gewoon de ruimte waarin ik zit Ik spring er regelrecht in een zwart gat in Om een ??plek te vinden waar ik kon wonen, waar we allebei naast elkaar konden bestaan Je vraagt ??me af of ik zal branden of imploderen Is dit de manier waarop het is Ik spring er regelrecht in een zwart gat in Om een ??plek te vinden waar ik kon wonen, waar we allebei naast elkaar konden bestaan Je vraagt ??me af of ik zal branden of imploderen Het veroorzaakte een schokgolf door onze atmosfeer Het veroorzaakte een schokgolf door onze atmosfeer Misschien een telescoop Vind onze kloppende harten Is dit de manier waarop het is Of gewoon de ruimte waarin ik zit Ik spring er regelrecht in een zwart gat in Om een ??plek te vinden waar ik kon wonen, waar we allebei naast elkaar konden bestaan Je vraagt ??me af of ik zal branden of imploderen Is dit de manier waarop het is Ik spring er regelrecht in een zwart gat in Om een ??plek te vinden waar ik kon wonen, waar we allebei naast elkaar konden bestaan Je vraagt ??me af of ik zal branden of imploderen Je vraagt ??me af of ik zal branden of imploderen