Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: i think this is love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - i think this is love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i think this is love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i think this is love .

Origineel

I think this is love And the question will be my next move. Think it's a good one, Probably better than my last few. I'm just a little scared, A little unprepared. And I hope luck is on my side, But if all goes to my plan, I'll prove everyone wrong.

 

Vertaling

Ik denk dat dit liefde is En de vraag is mijn volgende zet. Denk dat het een goede is, Waarschijnlijk beter dan mijn laatste paar. Ik ben gewoon een beetje bang, Een beetje onvoorbereid. En ik hoop dat het geluk aan mijn kant staat, Maar als alles naar mijn plan gaat, Ik zal bewijzen dat iedereen ongelijk heeft.