Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: make believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - make believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make believe .

Origineel

is it enough to believe that you are real sometimes it gets tough believing in myself well is it just me it could be that i'm always wrong i hear it in my head twisting and lies till we're sure i'm wrong but i forget how you broke my heart or how you find yourself untimely falling for someone else dear and every time something like this happens you always make it seems like i did something wrong to you well guess what i can't do this anymore so next time you're thinking about telling me what i do wrong think about all i let myself forget why can't you have me and be happy at the same time

 

Vertaling

is het genoeg te geloven dat je echt bent soms wordt het moeilijk in mezelf geloven Nou, ik ben het gewoon het kan zijn dat ik het altijd bij het verkeerde eind heb ik hoor het in mijn hoofd draaien en leugens totdat we zeker weten dat ik het mis heb maar ik vergeet hoe je mijn hart brak of hoe je jezelf vindt voortijdig vallen voor iemand anders lieverd en elke keer zoiets gebeurt je laat het altijd lijken alsof ik je iets heb aangedaan wat denk je ik kan dit niet meer doen dus de volgende keer je denkt erover om het me te vertellen wat doe ik fout nadenken alles wat ik mezelf liet vergeten waarom kan je niet heb mij en wees gelukkig tegelijkertijd