Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: my sleep pattern changed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - my sleep pattern changed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my sleep pattern changed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my sleep pattern changed .

Origineel

I hear your angel voice It makes me feel so nice I like to sing along Along and forever I know wrong and rights go tonight Nah na na na na na na na I hear your angel words Inside and overheard I?ll fall in love tonight The one time I go hide I know wrong and right is off tonight Nah na na na na na na na

 

Vertaling

Ik hoor je engelenstem Ik voel me zo goed Ik zing graag mee Langs en voor altijd Ik weet het verkeerd en de rechten gaan vanavond weg Niet na niet na niet na Ik hoor je engelenwoorden Binnen en afgeluisterd Ik word vanavond verliefd De enige keer dat ik me verstop Ik weet verkeerd en goed is vanavond uitgeschakeld Niet na niet na niet na