Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: session 09

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - session 09 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van session 09? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals session 09 .

Origineel

(So that was it. I was on my own, just me and my girl. I had a little money left in my savings from all the checks my parents sent when I was young. My grandparents never used them, they just put them in saving account for me. And I never touched it. I guess because I always had a feeling that something like this would happen someday. Oh well. We were happy and maybe a little scared. We were kids out just out of high school. We just really didn't know what to do. I got a job at a coffee shop. Emily got a job at a pet shop. I mean, we weren't making a lot of money, but we were surviving)

 

Vertaling

(Dus dat was het. Ik was alleen, alleen ik en mijn meisje. Ik had nog een beetje geld over van alle cheques die mijn ouders stuurden toen ik jong was. Mijn grootouders gebruikten ze nooit, ze stopten ze er gewoon in spaarrekening voor mij. En ik heb het nooit aangeraakt. Ik denk omdat ik altijd het gevoel had dat zoiets ooit zou gebeuren. Ach, we waren gelukkig en misschien een beetje bang. We waren kinderen net van de middelbare school. We wist echt niet wat ik moest doen. Ik kreeg een baan bij een coffeeshop. Emily kreeg een baan bij een dierenwinkel. Ik bedoel, we verdienden niet veel geld, maar we overleefden)