Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: take time to find

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - take time to find ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take time to find? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take time to find .

Origineel

It's a rainy night So take this down to get it right The drops hit cold and hard But around the noise we're good You're on your way, you're goin' strong As for now we're just along You're on your way, you're big, you're strong As for me I hope I'm wrong It's so loud it hurts sometimes It's getting faster every night I'd like to single out Every smack against my head You're on your way, you're goin' strong As for now we're just along You're on your way, you're big, you're strong As for me I hope I'm wrong It'sing out I wait for this for my enjoyment Never let go All the things you say to me But when you have to go For everything you'll have to be I'll never let go To all the things you say I will not go I will not go You're on your way, you're goin' strong As for now we're just along You're on your way, you're big, you're strong As for me I hope I'm wrong

 

Vertaling

Het is een regenachtige nacht Dus verwijder dit om het goed te krijgen De druppels sloegen koud en hard Maar rond het geluid zijn we goed Je bent onderweg, je gaat sterk Voor nu zijn we gewoon langs Je bent onderweg, je bent groot, je bent sterk Wat mij betreft, ik hoop dat ik het mis heb Het is zo hard dat het soms pijn doet Het wordt elke nacht sneller Ik zou het graag willen uitlichten Elke klap tegen mijn hoofd Je bent onderweg, je gaat sterk Voor nu zijn we gewoon langs Je bent onderweg, je bent groot, je bent sterk Wat mij betreft, ik hoop dat ik het mis heb Het komt eruit Ik wacht hierop voor mijn plezier Nooit laten gaan Alle dingen die je tegen me zegt Maar als je moet gaan Voor alles wat je moet zijn ik zal nooit loslaten Op alle dingen die je zegt ik zal niet gaan ik zal niet gaan Je bent onderweg, je gaat sterk Voor nu zijn we gewoon langs Je bent onderweg, je bent groot, je bent sterk Wat mij betreft, ik hoop dat ik het mis heb