Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the early november Songtekst: we write the wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the early november - we write the wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we write the wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the early november! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the early november en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we write the wrong .

Origineel

I tried but why can't I You can't see what I see From you it's you In all my life You find the wrong But I write it off 'Cause you write the wrong Wait and see it all waiting You can't see, You're never gonna see When you're not listening To your own voice In all my life You find the wrong But I write it off 'Cause you write the wrong We're turning down In all my life You find the wrong But I write it off 'Cause you write the wrong You write the wrong (11x)

 

Vertaling

Ik heb het geprobeerd, maar waarom kan ik het niet Je kunt niet zien wat ik zie Van jou ben jij het In heel mijn leven Je vindt het verkeerd Maar ik schrijf het af Omdat je het verkeerde schrijft Wacht en zie het allemaal wachten Je kunt niet zien, Je zult het nooit zien Als je niet luistert Aan je eigen stem In heel mijn leven Je vindt het verkeerd Maar ik schrijf het af Omdat je het verkeerde schrijft We slaan af In heel mijn leven Je vindt het verkeerd Maar ik schrijf het af Omdat je het verkeerde schrijft Je schrijft het verkeerde (11x)