Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the easybeats Songtekst: how you doing now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the easybeats - how you doing now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how you doing now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the easybeats! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the easybeats en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how you doing now .

Origineel

[Verse 1] I give you love, presents and things And all the good times that true love brings [Pre-Chorus] Sorry that you say goodbye Sorry that you make me cry For you [Chorus] How you doing now? How you doing now? [Verse 2] I give you lovin' and kissin' and more I thought you loved me, I was so sure [Pre-Chorus] Sorry that you say goodbye Sorry that you make me cry For you [Chorus] How you doing now? How you doing now? [Bridge] I soon got over you I soon found someone new [Verse 3] I give you flowers, presents and rings You were content, dear, with those things [Pre-Chorus] Sorry that you say goodbye Sorry that you make me cry For you [Chorus] How you doing now? How you doing now? How you doing now? How you doing now?

 

Vertaling

[Verse 1] Ik geef je liefde, cadeaus en dingen En al de goede tijden die ware liefde brengt [Pre-Chorus] Sorry dat je afscheid neemt Sorry dat je me laat huilen Voor jou [Refrein] Hoe gaat het nu met je? Hoe gaat het nu met je? [Verse 2] Ik geef je liefde en kussen en meer I thought you loved me, I was so sure [Pre-Chorus] Sorry dat je afscheid neemt Sorry dat je me laat huilen voor jou [Chorus] Hoe gaat het nu met je? Hoe gaat het nu met je? [Brug] Ik was snel over je heen Ik heb snel een nieuw iemand gevonden [Verse 3] Ik gaf je bloemen, cadeaus en ringen Je was tevreden, liefje, met die dingen [Pre-Chorus] Sorry dat je afscheid neemt Sorry dat je me laat huilen voor jou [Chorus] Hoe gaat het nu met je? Hoe gaat het nu met je? Hoe gaat het nu met je? Hoe gaat het nu met je?