Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the easybeats Songtekst: the old oak tree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the easybeats - the old oak tree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the old oak tree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the easybeats! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the easybeats en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the old oak tree .

Origineel

[Verse 1] Hey! Well, if you want a love that's oh so true Then my love should do for you [Chorus] Well, just come lookin' 'round for me You'll find me sittin' by an old oak tree Well, come, oh yeah, well, come, uh-huh Just come looking by [Verse 2] Well, if you want a love that wouldn't die I wouldn't cheat or tell a lie [Chorus] Well, just come lookin' 'round for me You'll find me sittin' by an old oak tree Well, come, uh-huh, well, come, uh-huh Just come All yours, Harry [Guitar Solo] Mmmhm I love the way you play your pretty guitar Ooh [Verse 3] To end my story, I'm tellin' you, dear With my love you have no fear [Chorus] Just come lookin' 'round for me You'll find me sittin' by an old oak tree Well, come, oh-oh, well, come, uhh Just come lookin' by an old oak tree Once more, Harry [Guitar Solo] Oh! Yeah, Harry Ooh Oh, oh, oh, oh [Verse 4] To end my story, I'm tellin' you, dear With my love you have no fear [Chorus] Just come lookin' 'round for me Ooh, you'll find me sittin' by an old oak tree Well, come, oh, yeah, well, come, uh-huh Just come lookin' by an old oak tree [Outro] Brrr, by the old oak tree Sittin' by that river there Mm, yeah, that's right

 

Vertaling

[Verse 1] Hey! Nou, als je een liefde wilt die o zo waar is Dan is mijn liefde goed voor jou [Chorus] Well, just come lookin' round for me You'll find me sittin' by an old oak tree Nou, kom, oh ja, nou, kom, uh-huh Kom nou maar looking by [Verse 2] Nou, als je een liefde wilt die niet zou sterven Ik zou niet bedriegen of liegen [Chorus] Well, just come lookin' round for me You'll find me sittin' by an old oak tree Nou, kom, uh-huh, nou, kom, uh-huh Just come Helemaal voor jou, Harry [Guitar Solo] Mmmhm Ik hou van de manier waarop je op je mooie gitaar speelt Ooh [Verse 3] Om mijn verhaal te beëindigen, vertel ik je, liefste With my love you have no fear [Chorus] Just come lookin' 'round for me You'll find me sittin' by an old oak tree Nou, kom, oh-oh, nou, kom, uhh Just come lookin' by an old oak tree Nog een keer, Harry [Guitar Solo] Oh! Ja, Harry Ooh Oh, oh, oh, oh [Verse 4] To end my story, I'm tellin' you, dear With my love you have no fear [Chorus] Just come lookin' 'round for me Ooh, je zult me vinden zittend bij een oude eik Nou, kom, oh, ja, nou, kom, uh-huh Just come lookin' by an old oak tree [Outro] Brrr, bij die oude eik Sittin' by that river there Mm, ja, dat is goed