Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the echoing green Songtekst: beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the echoing green - beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the echoing green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the echoing green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beautiful .

Origineel

She mends the daybreak She takes the heartache so far When she's laughing I can't help but hesitate I can't help gravitate to her side She's falling but never landing I'm frozen when she's standing Next to me And I can see that She moves like water touching silver And she remembers Grey days - skies of cloud and thunder It's beautiful to her Do you ever wanna look at the sun Do you ever wanna see it in someone Or feel it somewhere? Just a glimpse of an unfettered moment Reflecting off her hair I'm crying and she is laughing Her joy is slowly tapping into me So heavenly when The stars all around her My heart beating louder There's something about her That makes me smile

 

Vertaling

Ze herstelt de dageraad Ze neemt het hartzeer zo ver Als ze lacht kan ik niet anders dan aarzelen Ik kan het niet helpen dat ik naar haar toe trek Ze valt maar landt nooit Ik ben bevroren als ze staat naast me staat En ik kan zien dat Ze beweegt als water dat zilver raakt En ze herinnert zich Grijze dagen - wolkenluchten en donder Het is mooi voor haar Wil je ooit naar de zon kijken? Wil je het ooit in iemand zien Of het ergens voelen? Gewoon een glimp van een onbelemmerd moment Weerspiegelend in haar haar. Ik huil en zij lacht Haar vreugde dringt langzaam tot me door Zo hemels als De sterren om haar heen Mijn hart harder klopt Er is iets aan haar Dat me doet glimlachen