Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the echoing green Songtekst: liberation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the echoing green - liberation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van liberation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the echoing green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the echoing green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals liberation .

Origineel

If I could hand you a teardrop or two Would you taste the pain that binds me? Every single trap that I fall into Takes a little peace from inside me This is a question of heart This is the answer torn apart This is a fierce endeavor To face my fears forever...and let it go I take this pain and let it go... Freedom comes with eyes wide open Hope unchained in pure devotion To freedom... In my mind there's a picture of me A memory of the man I used to be I used to have a faith like thunder But now I feel it falling under The weight of a good day, gone black The weight of a heart under attack This is where I stop pretending That I'm not in need of mending...and let it go I take this hate and let it go... Freedom comes with eyes wide open Hope unchained in pure devotion To freedom... I once heard someone say the joke's on me Pride has turned my faith to fallacy This is where I cast the old man down This is where I turn my faith around

 

Vertaling

Als ik je een traan of twee kon geven Zou je dan de pijn proeven die me bindt? Elke val waar ik in trap Neemt een beetje vrede van binnen in mij Dit is een vraag van het hart Dit is het antwoord verscheurd Dit is een verwoede poging Om mijn angsten voor altijd onder ogen te zien... en het te laten gaan Ik neem deze pijn en laat het gaan... Vrijheid komt met wijd open ogen Hoop ontketend in pure toewijding Op vrijheid... In mijn gedachten is er een foto van mij Een herinnering aan de man die ik ooit was Ik had een geloof als de donder Maar nu voel ik het bezwijken Het gewicht van een goede dag, die zwart wordt Het gewicht van een hart dat wordt aangevallen Dit is waar ik stop met doen alsof Dat ik niet hersteld hoef te worden... en laat het gaan Ik neem deze haat en laat het gaan... Vrijheid komt met wijd open ogen Hoop ontketend in pure toewijding Aan vrijheid... Ik heb ooit iemand horen zeggen dat ik de grap ben. Trots heeft mijn geloof veranderd in bedrog Hier gooi ik de oude man neer Dit is waar ik mijn geloof omdraai