Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the echoing green Songtekst: supermodel citizen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the echoing green - supermodel citizen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van supermodel citizen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the echoing green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the echoing green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals supermodel citizen .

Origineel

Picture in the fashion magazine says I'm not complete It's so discreet...I smell deceit They need someone to make 'perfect' but I can see - That somebody's not me You buy into what they're selling and then They kick you down until you start all over again They don't care where you're coming from Or where you've been As long as you're a supermodel citizen Empty faces on your screen (Supermodel citizen) Tearing down your self esteem (Supermodel citizen) Is there a difference between what is me And what I see on the TV? Someone showing me the 'me' I'm supposed to be... It's not a physical reality Well don't think, don't worry, don't talk just Hurry grab the phone and get your order in by 10:00 They'll never let up 'til your fed up And you set up your lifetime account With supermodel citizen

 

Vertaling

De foto in het modeblad zegt dat ik niet compleet ben. Het is zo discreet...ik ruik bedrog Ze hebben iemand nodig om 'perfect' te maken maar ik kan zien - dat die iemand ik niet ben Je koopt in wat ze verkopen en dan schoppen ze je naar beneden tot je weer helemaal opnieuw begint Het maakt ze niet uit waar je vandaan komt of waar je bent geweest Zolang je maar een supermodel bent Lege gezichten op je scherm (Supermodel burger) Ze breken je eigenwaarde af (Supermodel burger) Is er een verschil tussen wat ik ben En wat ik zie op de TV? Iemand toont me de 'ik' die ik zou moeten zijn... Het is geen fysieke realiteit. Wel, denk niet, maak je geen zorgen, praat gewoon niet Schiet op, pak de telefoon en zorg dat je bestelling om 10:00 binnen is. Ze zullen nooit ophouden totdat je het zat bent en je een levenslange rekening hebt geopend Met supermodel burger