Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the echoing green Songtekst: thief

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the echoing green - thief ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thief? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the echoing green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the echoing green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thief .

Origineel

Turn of events Where seconds give way to moments In my mind I lose these faces Forget these places Try to find some traces of me Time is an unseen thief It steals my thoughts and memories from me I'm left behind with this apathy so tempting where minutes don't seem so kind I find that... Time comes, and I don't matter Time numbs, and dreams lay shattered I stand, and time just passes me by While the clock on the wall is racing I fight for shreds of feeling Inside, time keeps stealing mine A dreamless dance Where instance defies existence In this life we feel confined We fall behind To the rhythem of the endless design Time is a clock in the heart The seconds pass before they can start I'm torn apart with this apathy, so empty Where seconds seem so unkind I find that... Time comes, and I don't matter Time numbs, and dreams lay shattered I stand, and time just passes me by While the clock on the wall entraps me I fight for shreds of feeling Inside time keeps stealing mine Time comes (do I fight against time or a state of mind?) Time numbs (when everything's fine in my paradigm) Time comes (do I fight against time or a state of mind?) Time numbs (when everything's fine in my paradigm) Time comes (time never starts and it never ends) Time numbs (do I fight against time or do I make amends?) Time comes, and it won't matter Time numbs, and dreams lay shattered I stand, and time just passes me by While the clock on the wall is raging I find peace while kneeling This night I'm just stealing time

 

Vertaling

Wending van gebeurtenissen Waar seconden plaats maken voor momenten In mijn gedachten verlies ik deze gezichten Vergeet deze plaatsen Probeer sporen van mij te vinden Tijd is een ongeziene dief Het steelt mijn gedachten en herinneringen van mij Ik blijf achter met deze apathie zo verleidelijk waar minuten niet zo vriendelijk lijken Ik vind dat... Tijd komt, en ik doe er niet toe Tijd verdooft, en dromen liggen in duigen Ik sta, en de tijd gaat gewoon aan me voorbij Terwijl de klok aan de muur loopt Ik vecht voor flarden van gevoel Van binnen blijft de tijd de mijne stelen Een droomloze dans Waar instantie het bestaan tart In dit leven voelen we ons opgesloten We raken achterop Op het ritme van het eindeloze ontwerp Tijd is een klok in het hart De seconden verstrijken voor ze kunnen beginnen Ik ben verscheurd met deze apathie, zo leeg Waar seconden zo onvriendelijk lijken Ik vind dat... De tijd komt, en ik doe er niet toe De tijd verdooft, en dromen liggen in duigen Ik sta, en de tijd gaat gewoon aan me voorbij Terwijl de klok aan de muur me in zijn greep houdt Ik vecht voor flarden van gevoel Binnenin blijft de tijd de mijne stelen De tijd komt (vecht ik tegen de tijd of tegen een gemoedstoestand?) Tijd verdooft (als alles goed is in mijn paradigma) De tijd komt (vecht ik tegen de tijd of tegen een gemoedstoestand?) Tijd verdooft (wanneer alles goed is in mijn paradigma) De tijd komt (tijd begint nooit en eindigt nooit) Tijd verdooft (vecht ik tegen de tijd of maak ik het goed?) De tijd komt, en het maakt niet uit De tijd verdooft, en dromen liggen in duigen Ik sta, en de tijd gaat gewoon aan me voorbij Terwijl de klok aan de muur raast Ik vind rust terwijl ik kniel Deze nacht steel ik gewoon de tijd