Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the elms Songtekst: you saved me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the elms - you saved me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you saved me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the elms! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the elms en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you saved me .

Origineel

The killers, they won't stop! The pirates are on top, stealing all the good we made. The nomads are faithless, and people are restless, Searching for the love that saves. I've got so much left to give, and you gotta release me. You gotta release me. I've got so much left to give. I'll stand and walk out on my own. And I'm not alone on this road. You saved me. My mind and vision are clear, And I'm not alone while you're here. You saved me. Down through the ages, I've been stuck in cages, Giving up before I'm down. When all my ambition became my religion, Still I knew you were around.

 

Vertaling

De moordenaars, ze zullen niet stoppen! De piraten zijn aan de top, stelen al het goede dat we gemaakt hebben. De nomaden zijn ongelovig, en de mensen zijn rusteloos, op zoek naar de liefde die redt. Ik heb nog zoveel te geven, en je moet me vrijlaten. Je moet me vrijlaten. Ik heb nog zoveel te geven. Ik zal opstaan en alleen naar buiten lopen. En ik ben niet alleen op deze weg. Je hebt me gered. Mijn geest en visie zijn helder, En ik ben niet alleen zolang jij hier bent. Je hebt me gered. Door de eeuwen heen, heb ik vastgezeten in kooien, Opgeven voordat ik neer ben. Toen al mijn ambitie mijn religie werd, Toch wist ik dat je in de buurt was.