Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the elwins Songtekst: paper in your pocket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the elwins - paper in your pocket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paper in your pocket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the elwins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the elwins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paper in your pocket .

Origineel

Look inside your coat I put a paper in your pocket holding a note That says a few nice things And needs some eyes to see the wonders written inside You, you've got a charm That spins my head around my dampened underarms Will you take a trip with me Down a sunny stream a-floating on a gooseneck boat And if you feel a rumbling in your stomach, dear Don't be scared to make a mess Or ruin your new dress with me Oh Oh there she goes (there she goes) She's walking past me here I wonder if she knows (where does she go?) That I do share the air That blows the bells she sings along without a care I hope her hands do find (I hope her hands do find) The folded feelings that I know I left behind (that I left behind) Will you take a trip with me Down a sunny stream a-floating on a gooseneck boat And if you feel a rumbling in your stomach, dear Don't be scared to make a mess Or ruin your new dress Waiting for an apple to fall into my hands Waiting seems to be the master plan Smiling til it gets me stiff, oh, oh no Will you take a trip with me Down a sunny stream a-floating on a gooseneck boat And if you feel a rumbling in your stomach, dear Don't be scared to make a mess Or ruin your new dress with me Don't be scared to make a mess Or ruin your new dress with me Look inside your coat I put a paper in your pocket holding a note

 

Vertaling

Kijk in je jas. Ik stopte een papier in je zak met een briefje Dat een paar aardige dingen zegt En wat ogen nodig heeft om de wonderen te zien die erin geschreven staan Jij, je hebt een charme Dat draait mijn hoofd rond mijn vochtige oksels Wil je een reisje met me maken Op een zonnig beekje drijvend op een zwanenhals boot En als je een gerommel in je maag voelt, liefje Wees dan niet bang om er een puinhoop van te maken Of je nieuwe jurk met mij te verpesten Oh Oh daar gaat ze (daar gaat ze) Ze loopt hier langs me ik vraag me af of ze het weet (waar gaat ze heen?) Dat ik de lucht deel Dat blaast de klokken ze zingt mee zonder een zorg Ik hoop dat haar handen vinden (ik hoop dat haar handen vinden) De opgevouwen gevoelens waarvan ik weet dat ik ze achterliet (die ik achterliet) Wil je een reisje met me maken Op een zonnig beekje drijvend op een zwanenhals boot En als je een gerommel in je maag voelt, liefje Wees niet bang om er een puinhoop van te maken Of je nieuwe jurk te verpesten Wachtend op een appel die in mijn handen valt Wachten lijkt het meesterplan te zijn Lachen tot ik er stijf van word, oh, oh nee Wil je een reisje met me maken Op een zonnig beekje drijvend op een zwanenhals boot En als je een gerommel in je maag voelt, liefje Wees niet bang om er een puinhoop van te maken Of je nieuwe jurk met mij te verpesten Wees niet bang om er een puinhoop van te maken Of je nieuwe jurk met mij te verpesten Kijk in je jas. Ik stopte een papier in je zak met een briefje