Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the emotions Songtekst: show me how

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the emotions - show me how ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me how? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the emotions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the emotions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me how .

Origineel

I'm just a young girl Dying to learn the ways of love Just to please you You're the only someone I love Come on and teach me There are so many things That I, I just don't know But I, I love you, love you, love you so So the things I don't know Show me how I don't wanna lose Someone sweet just like you For you make me feel like a queen I wanna make you feel like a king Show me how You know I want you How bad I need you I want to kiss you right now If I don't move you Wanna try to soothe you And darling, please show me how There are so many things That I, I just don't know, oh But I, I love you, love you, love you so So the things I don't know Show me how Show me, show me, show me Show me how Show me, show me, show me Show me how Show me, show me, show me Show me how Show me, show me, show me Show me how Show me, show me, show me Show me how Show me, show me, show me Show me how

 

Vertaling

Ik ben maar een jong meisje Die sterft om de wegen van de liefde te leren Alleen om jou te behagen Jij bent de enige van wie ik hou Kom op en leer het me Er zijn zoveel dingen That I, I just don't know Maar ik, ik hou van je, hou van je, hou zoveel van je Dus de dingen die ik niet weet Laat me zien hoe I don't wanna lose Someone sweet just like you Want jij laat me voelen als een koningin Ik wil je als een koning laten voelen Laat me zien hoe Je weet dat ik je wil Hoe hard ik je nodig heb Ik wil je nu kussen Als ik je niet beweeg Wil ik proberen je te kalmeren En schat, laat me alsjeblieft zien hoe There are so many things That I, I just don't know, oh But I, I love you, love you, love you so Dus de dingen die ik niet weet Laat me zien hoe Laat me zien, laat me zien, laat me zien Laat me zien hoe Toon het me, toon het me, toon het me Laat me zien hoe Laat me zien, laat me zien, laat me zien Laat me zien hoe Laat me zien, laat me zien, laat me zien Laat me zien hoe Laat me zien, laat me zien, laat me zien Laat me zien hoe Laat me zien, laat me zien, laat me zien Laat me zien hoe