Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the enchanters Songtekst: for your precious love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the enchanters - for your precious love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for your precious love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the enchanters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the enchanters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for your precious love .

Origineel

Your precious love Means more to me than Any love could ever be For when I wanted you I was so lonely and so blue For that`s, that`s What love will do And, darling, I`m so surprised Oh, when I first realized That you, you were fooling me And, darling, they say That our love won`t grow But I just want to tell them That they don`t know For as long as You`re in love with me Our love will grow wider Deeper than any sea Of all the things that I want In this whole wide world Is just for you to say You`ll be my girl And, ooh (wanting you) While I was wanting you, girl (I`m so lonely and blue) For that`s, that`s What love can do And every night (Wanting you) (I`m so lonely and blue) That I got to bed I dream wonderful Wonderful dreams of you And, ooh (wanting you) While I was wanting you...

 

Vertaling

Jouw kostbare liefde Betekent meer voor mij dan Elke liefde ooit zou kunnen zijn Want toen ik jou wilde was ik zo eenzaam en zo blauw Want dat is, dat is Wat liefde zal doen En, liefste, ik ben zo verrast Oh, toen ik voor het eerst besefte Dat je, je me voor de gek hield En, liefste, ze zeggen Dat onze liefde niet zal groeien Maar ik wil ze alleen maar zeggen Dat ze het niet weten Want zolang als je verliefd op me bent Onze liefde zal groter worden Dieper dan elke zee Van alle dingen die ik wil In deze hele wijde wereld Is alleen maar voor jou om te zeggen Je zult mijn meisje zijn En, ooh (naar jou verlangen) While I was wanting you, girl (ik ben zo eenzaam en blauw) Want dat is, dat is Wat liefde kan doen En elke nacht (Ik wil jou) (Ik ben zo eenzaam en blauw) That I got to bed droom ik prachtige Heerlijke dromen van jou En, ooh (naar jou verlangen) Terwijl ik naar je verlangde...