Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the epoxies Songtekst: crystal clear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the epoxies - crystal clear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crystal clear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the epoxies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the epoxies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crystal clear .

Origineel

I really can't explain it The way you make me feel Try hard to contain it But I cannot conceal the things you do to me I'm crystal clear You see right through me I'm crystal clear I dream about your voice at night I dwell upon your smile I replay all the things you say You words can go for miles Oh you're confusing I'm crystal clear All blood and bruising I'm crystal clear When I get you all alone I go to pieces I'm crystal clear I'll walk to any place you go Search you high and low I know this one can't get away And it's always so These things you do to me I'm crystal clear You see right through me I'm crystal clear When I try you on the phone I go to pieces And when I want you all alone I go to pieces I'm crystal clear When I spy you on the phone I go to pieces And when I want you all alone I go to pieces I'm crystal clear

 

Vertaling

Ik kan het echt niet uitleggen De manier waarop je me laat voelen Ik probeer het te verbergen Maar ik kan niet verbergen de dingen die je me aandoet Ik ben glashelder Je kijkt dwars door me heen Ik ben kristalhelder Ik droom 's nachts over je stem Ik sta stil bij je glimlach Ik speel alle dingen na die je zegt Je woorden kunnen mijlen ver gaan Oh je bent verwarrend Ik ben glashelder Allemaal bloed en blauwe plekken Ik ben glashelder Als ik je helemaal alleen heb ga ik kapot Ik ben glashelder Ik loop naar elke plek waar je heen gaat Zoek je hoog en laag I know this one can't get away En het is altijd zo Deze dingen die je me aandoet Ik ben glashelder Je kijkt dwars door me heen I'm crystal clear Als ik je aan de telefoon probeer ga ik kapot En als ik je helemaal alleen wil ga ik kapot I'm crystal clear Wanneer ik je aan de telefoon bespioneer ben ik kapot En als ik je helemaal alleen wil ga ik kapot I'm crystal clear