Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the escape Songtekst: falling down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the escape - falling down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the escape! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the escape en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling down .

Origineel

As you're falling down (falling down) (As you're falling down) My heart beats the same (beats the same) And the tears now (tears now) (And the tears now) Run down your face If you had class you'd throw down with me Drown in your fake personality Shattered glass and frames (Shattered glass and frames) Snapshots of reality Burnt pictures and memories Your heart's cold and grey To whom it may concern (You stayed the same You stayed the same You stayed the same) I'm the same And all that I've learned (You stayed the same You stayed the same You stayed the same) Has faded away Can you tell me (All the lies that you have said) All the lies that you have said? So keep on lying (Just keep on lying to me) I find less beauty in life then death If you had class you'd throw down with me Drown in your fake personality Shattered glass and frames (Shattered glass and frames) Snapshots of reality Burnt pictures and memories Your heart's cold and grey To whom it may concern (You stayed the same You stayed the same You stayed the same) I'm the same And all that I've learned (You stayed the same You stayed the same You stayed the same) Has faded away, away I know that the blood still stains And I won't be the same [?] Go! As you're falling down (falling down) (As you're falling down) My heart beats the same And the tears now (tears now) (And the tears now) Run down your face To whom it may concern (You stayed the same You stayed the same You stayed the same) I'm the same And all that I've learned (You stayed the same You stayed the same You stayed the same) Has faded away, away To whom it may concern (Can you tell me?) I'm the same (You stayed the same) And all that I've learned (As you're falling down) Has faded away (You stayed the same) Away, away

 

Vertaling

Terwijl je naar beneden valt (naar beneden valt) (Terwijl je naar beneden valt) Mijn hart klopt hetzelfde (klopt hetzelfde) En de tranen nu (tranen nu) (En de tranen nu) Ren over je gezicht Als je les had, gooide je met me mee Verdrink in je neppersoonlijkheid Shattered glass and frames (Shattered glass and frames) Snapshots van de realiteit Verbrande foto's en herinneringen Je hart is koud en grijs Voor wie het van belang kan zijn (Je bleef hetzelfde Je bleef hetzelfde Je bleef hetzelfde) Ik ben hetzelfde En alles wat ik heb geleerd (je bleef hetzelfde, je bleef hetzelfde, je bleef hetzelfde) Is vervaagd Kan je me zeggen (Alle leugens die je hebt gezegd) Alle leugens die je hebt gezegd? Blijf dus liegen (Blijf gewoon tegen me liegen) Ik vind minder schoonheid in het leven dan de dood Als je les had, gooide je met me mee Verdrink in je neppersoonlijkheid Shattered glass and frames (Shattered glass and frames) Snapshots van de realiteit Verbrande foto's en herinneringen Je hart is koud en grijs Voor wie het van belang kan zijn (Je bleef hetzelfde Je bleef hetzelfde Je bleef hetzelfde) Ik ben hetzelfde En alles wat ik heb geleerd (je bleef hetzelfde, je bleef hetzelfde, je bleef hetzelfde) Is vervaagd, weg Ik weet dat het bloed nog steeds kleurt En ik zal niet dezelfde zijn [?] Gaan! Terwijl je naar beneden valt (naar beneden valt) (Terwijl je naar beneden valt) Mijn hart klopt hetzelfde En de tranen nu (tranen nu) (En de tranen nu) Ren over je gezicht Voor wie het van belang kan zijn (Je bleef hetzelfde Je bleef hetzelfde Je bleef hetzelfde) Ik ben hetzelfde En alles wat ik heb geleerd (je bleef hetzelfde, je bleef hetzelfde, je bleef hetzelfde) Is vervaagd, weg Voor wie het gaat (kan je het me vertellen?) Ik ben hetzelfde (je bleef hetzelfde) En alles wat ik heb geleerd (terwijl je naar beneden valt) Is vervaagd (je bleef hetzelfde) Weg weg