Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the escape Songtekst: pain you put me through

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the escape - pain you put me through ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pain you put me through? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the escape! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the escape en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pain you put me through .

Origineel

I walked away from you No justice words could do The pain you put me... You painted me purple The reason that we fell apart Placed all the blame on me You played the victim from the start And now the lies you spread Are buried deep inside my head Im left to figure out All of the things I should have said I walked away from you No justice words could do The pain you put me through You walked all over me And like a fool I played the part Blinded I couldn't see The emptiness inside your heart The tide has shifted I can't stand how you make me feel The vail is lifted Your true colors have been revealed (which is purple) I walked away from you No justice words could do So I lie awake No longer I can take The pain you put me through Restless I sleep cause I know that I'm in too deep Hopeless you pray that I'd stay, if you had your way But I deserve so much more So I left you at the door I walked away from you No justice words could do So I lie awake No longer I can take The pain you put me through

 

Vertaling

Ik ben bij je weggelopen Geen rechtvaardigheidswoorden konden doen De pijn die je me hebt aangedaan ... Je hebt me paars geverfd De reden dat we uit elkaar vielen De schuld bij mij gelegd Je speelde vanaf het begin het slachtoffer En nu de leugens die je verspreidt Liggen diep in mijn hoofd begraven Ik ben vertrokken om erachter te komen Alle dingen die ik had moeten zeggen Ik ben bij je weggelopen Geen rechtvaardigheidswoorden konden doen De pijn die je me hebt aangedaan Je liep over me heen En als een dwaas speelde ik de rol Verblind kon ik niet zien De leegte in je hart Het tij is veranderd Ik kan niet uitstaan ??hoe je me laat voelen De sluier wordt opgetild Je ware kleuren zijn onthuld (wat paars is) Ik ben bij je weggelopen Geen rechtvaardigheidswoorden konden doen Dus ik lig wakker Ik kan het niet langer aan De pijn die je me hebt aangedaan Rusteloos slaap ik omdat ik weet dat ik te diep ben Hopelijk bid je dat ik blijf als je je zin hebt Maar ik verdien zoveel meer Dus ik heb je bij de deur achtergelaten Ik ben bij je weggelopen Geen rechtvaardigheidswoorden konden doen Dus ik lig wakker Ik kan het niet langer aan De pijn die je me hebt aangedaan