Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the everly brothers Songtekst: asleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the everly brothers - asleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van asleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the everly brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the everly brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals asleep .

Origineel

Please oh please let me fall asleep It's like heaven when I sleep Until morning I forget her I lie awake in my lonely bed In a room without a light Trying hard to find a dream That gets me through the night But Sleep won't come It's never there Since you're no longer mine And sleep is such a precious thing With your memory on my mind Asleep Oh please let me fall asleep It's so peaceful when I sleep Until morning nothing matters Asleep If I could only fall asleep It's like heaven when I sleep Until morning I forget her I hate to see the sun go down And face another night I watch the shadows climb the wall As they try to catch the light Asleep Oh please let me fall asleep... Asleep If I could only fall asleep It's like heaven when I sleep Until morning I forget her Asleep Oh please let me fall asleep...

 

Vertaling

Alsjeblieft o alsjeblieft laat me in slaap vallen Het is als de hemel als ik slaap Tot ik haar 's morgens vergeet Ik lig wakker in mijn eenzame bed In een kamer zonder licht Hard proberend om een droom te vinden Die me door de nacht helpt Maar de slaap wil niet komen Het is er nooit Omdat je niet meer van mij bent En slaap is zo'n kostbaar iets Met jouw herinnering in mijn gedachten Slapen Oh laat me alsjeblieft in slaap vallen Het is zo vredig als ik slaap Tot morgen maakt niets meer uit Slapen Kon ik maar in slaap vallen Het is als de hemel als ik slaap Tot ik haar 's morgens vergeet Ik haat het de zon onder te zien gaan En een nieuwe nacht tegemoet te zien Ik kijk hoe de schaduwen over de muur klimmen als ze het licht proberen te vangen Slapen Oh laat me alsjeblieft in slaap vallen... Asleep Kon ik maar in slaap vallen Het is als de hemel als ik slaap Tot ik haar 's morgens vergeet Asleep Oh laat me alsjeblieft in slaap vallen...