Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the everly brothers Songtekst: away in a manger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the everly brothers - away in a manger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van away in a manger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the everly brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the everly brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals away in a manger .

Origineel

Away in a manger, no crib for his bed, the little Lord Jesus laid down his Sweet head. The stars in the bright sky looked down where he lay, The little Lord Jesus asleep on the hay. The cattle are lowing, the baby awakes, But little Lord Jesus no crying he makes. I love thee, Lord Jesus! Look down from the sky, And stay by my side until morning is nigh. Be near me, Lord Jesus; I ask thee to stay Close by me forever, and love me, I pray. Bless all the dear children in thy tender care, And fit us for heaven, to live with thee there.

 

Vertaling

Weg in een kribbe, geen wieg voor zijn bed, legde de kleine Here Jezus zijn lieve hoofdje neer. De sterren aan de heldere hemel keken neer waar hij lag, De kleine Here Jezus sliep op het hooi. Het vee loeit, de baby ontwaakt, Maar de kleine Here Jezus huilt niet. Ik hou van u, Here Jezus. Kijk vanuit de hemel naar beneden, En blijf aan mijn zijde tot de morgen nabij is. Wees dicht bij me, Here Jezus, ik vraag U te blijven Voor altijd dicht bij mij, en heb mij lief, bid ik. Zegen alle lieve kinderen in Uw tedere zorg, En maak ons klaar voor de hemel, om daar met U te leven.