Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the everly brothers Songtekst: i’m not angry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the everly brothers - i’m not angry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m not angry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the everly brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the everly brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m not angry .

Origineel

I hope your radio won't play until I've had my say I hope your mail always fails to reach you Until you want to hear from me I hope your wristwatch goes berserk But I'm not angry, I'm just hurt I hope your 'phone will never ring or your canary sing I hope your car doesn't start, cannot move Until you want to be with me I hope your brand new dress gets torn But I'm not angry, just forlorn I'll make a voodoo doll, stuff it with bats and owls He'll haunt your house, I'll rattle chains We'll hang around until you call my name And tell me that you want me back again I hope your records always break, new shoes make your feet ache I hope your luck will get stuck on black cats Until you want a kiss from me I hope your TV's always bad But I'm not angry, I'm just sad But I'm not angry, I'm just sad But I'm not angry, I'm just sad But I'm not angry, I'm just sad But I'm not angry, I'm just sad But I'm not angry, I'm just sad...

 

Vertaling

Ik hoop dat je radio niet speelt voordat ik mijn zegje heb gedaan. Ik hoop dat je post je altijd niet bereikt Totdat je van me wilt horen Ik hoop dat je polshorloge op hol slaat Maar ik ben niet boos, ik ben alleen gekwetst Ik hoop dat je telefoon nooit rinkelt of je kanarie zingt Ik hoop dat je auto niet start, niet kan rijden Totdat je bij me wilt zijn Ik hoop dat je gloednieuwe jurk gescheurd wordt Maar ik ben niet boos, alleen wanhopig Ik maak een voodoo pop, vul hem met vleermuizen en uilen Hij zal rondspoken in je huis, ik zal met kettingen rammelen We blijven rondhangen tot je mijn naam roept En me zegt dat je me weer terug wilt Ik hoop dat je platen altijd breken, dat nieuwe schoenen je voeten pijn doen Ik hoop dat je geluk blijft hangen op zwarte katten Tot je een kus van me wil Ik hoop dat je tv altijd slecht is Maar ik ben niet boos, ik ben gewoon verdrietig Maar ik ben niet boos, ik ben alleen maar verdrietig Maar ik ben niet boos, ik ben alleen maar verdrietig Maar ik ben niet boos, ik ben alleen maar verdrietig Maar ik ben niet boos, ik ben alleen maar verdrietig Maar ik ben niet boos, ik ben alleen maar verdrietig...