Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the everly brothers Songtekst: i’m so lonesome i could cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the everly brothers - i’m so lonesome i could cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m so lonesome i could cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the everly brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the everly brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m so lonesome i could cry .

Origineel

Hear that lonesome Whippoorwill He sounds too blue to fly The midnight train is whining low I'm so lonesome I could cry I've never seen a night so long When time goes crawling by The moon just went behind a cloud I'm so lonesome I could cry Did you ever see a Robin weep When leaves begin to die That means he's lost the will to live I'm so lonesome I could cry I'm so lonesome I could cry

 

Vertaling

Hoor die eenzame Whippoorwill Hij klinkt te blauw om te vliegen De middernachttrein jankt laag Ik ben zo eenzaam dat ik zou kunnen huilen Ik heb nog nooit zo'n lange nacht gezien When time goes crawling by The moon just went behind a cloud Ik ben zo eenzaam dat ik wel kan huilen Heb je ooit een roodborstje zien huilen Als de bladeren beginnen te sterven Dat betekent dat hij de wil om te leven heeft verloren Ik ben zo eenzaam dat ik wel kan huilen Ik ben zo eenzaam dat ik wel kan huilen