Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the everly brothers Songtekst: these shoes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the everly brothers - these shoes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these shoes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the everly brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the everly brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these shoes .

Origineel

I need to buy me some new shoes 'Cause I've been walkin' off the blues My soles are comin' all apart; They're lookin' just like my old heart People think that my luck's down 'Cause I just walk the streets of town But I'll be steppin' high real soon About the time I'm over you And you will be the first to know 'Cause I'm sending you These worn-out shoes These shoes are all you're gonna see; These shoes will be the last of me; These shoes, they help me walk away There's nothing left to say: I'll say it all to you with these worn-out shoes Since I've been out here on my own I've never felt so all alone I walked for days and thought of you; I sat for hours and drank a few So you'll know all you put me through I'm sending you these worn-out shoes These shoes are all you're gonna see; These shoes will be the last of me; These shoes, they help me walk away There's nothing left to say: I'll say it all to you with these worn-out shoes I'm sending you a real surprise I'll bet you won't believe your eyes... These shoes are all you're gonna see; These shoes will be the last of me; These shoes, they help me walk away There's nothing left to say: These shoes are all you're gonna see; These shoes will be the last of me; These shoes, they help me walk away There's nothing left to say: These shoes are all you're gonna see; These shoes will be the last of me...

 

Vertaling

Ik moet nieuwe schoenen kopen 'Cause I've been walkin' off the blues My soles are comin' all apart; They're lookin' just like my old heart People think that my luck's down 'Cause I just walk the streets of town But I'll be steppin' high real soon Tegen de tijd dat ik over je heen ben En jij zal de eerste zijn die het weet Want ik stuur je Deze versleten schoenen Deze schoenen zijn alles wat je zult zien; Deze schoenen zullen het laatste van mij zijn; Deze schoenen, ze helpen me weg te lopen Er is niets meer te zeggen: Ik zeg het je allemaal met deze versleten schoenen Sinds ik hier alleen ben heb ik me nog nooit zo alleen gevoeld Ik liep dagenlang en dacht aan jou; Ik zat uren en dronk een paar Zodat je weet wat je me hebt aangedaan Ik stuur je deze versleten schoenen Deze schoenen zijn alles wat je zult zien; Deze schoenen zullen het laatste van mij zijn; Deze schoenen, ze helpen me weg te lopen There's nothing left to say: Ik zeg het je allemaal met deze versleten schoenen Ik stuur je een echte verrassing Ik wed dat je je ogen niet gelooft... Deze schoenen zijn alles wat je zult zien; Deze schoenen zullen het laatste van mij zijn; Deze schoenen, ze helpen me weg te lopen There's nothing left to say: Deze schoenen zijn alles wat je zult zien; Deze schoenen zullen de laatste van mij zijn; Deze schoenen, ze helpen me weg te lopen There's nothing left to say: Deze schoenen zijn alles wat je zult zien; Deze schoenen zullen de laatste van mij zijn...