Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the everly brothers Songtekst: you’re my girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the everly brothers - you’re my girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re my girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the everly brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the everly brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re my girl .

Origineel

When I close my eyes and I think of you You wouldn't believe what comes in view Your big brown eyes, your tasty lips… ahhhh Your tender sighs, my, my, my, your shapely hips You'd be surprised what I visualize I mean to tell the world You're something else And you're my girl When I lay myself a-down to sleep I count your charms instead of sheep The way you walk, your swing and sway The way you talk, hey, hey, hey, the things you say I can't believe you belong to me I mean to tell the world You're something else And you're my girl

 

Vertaling

Als ik mijn ogen sluit en aan jou denk Je zou niet geloven wat er in je opkomt Je grote bruine ogen, je smakelijke lippen... ahhhh Je zachte zuchten, je welgevormde heupen Je zou verbaasd zijn wat ik visualiseer Ik wil de wereld vertellen Je bent iets anders And you're my girl Als ik me neerleg om te slapen tel ik je charmes in plaats van schapen The way you walk, your swing and sway De manier waarop je praat, hé, hé, hé, de dingen die je zegt Ik kan niet geloven dat je bij mij hoort Ik wil de wereld vertellen You're something else And you're my girl