Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the exies Songtekst: dear enemy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the exies - dear enemy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear enemy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the exies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the exies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear enemy .

Origineel

You're pretending to be something you're not You're collecting a head full of rot You're self righteous, the butt of the joke And its a secret, everyone knows [Chorus] You know you know you know you know it You show you show you show you've shown it My dear enemy, backstabbing me Like a friend to me, like you seem to be You think I don't see You backstabbing me Like a friend to me My dear enemy You're condescending with every word It makes you happy but what is it worth? You're like a virus eating my skin Its a problem I think its a sin [Chorus]

 

Vertaling

Je doet alsof je iets bent wat je niet bent Je verzamelt een hoofd vol verrotting Je bent zelfingenomen, het mikpunt van de grap En het is een geheim, iedereen weet het [refrein] Je weet het, je weet het, je weet het Je laat het zien je laat het zien je hebt het laten zien Mijn lieve vijand, die me verraadt Als een vriend voor mij, zoals jij lijkt te zijn Je denkt dat ik het niet zie dat je me verraadt Als een vriend voor mij Mijn lieve vijand Je doet neerbuigend met elk woord Het maakt je gelukkig, maar wat is het waard? Je bent als een virus dat mijn huid opeet Het is een probleem, ik denk dat het een zonde is [refrein]