Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the f ups Songtekst: falling down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the f ups - falling down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van falling down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the f ups! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the f ups en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals falling down .

Origineel

You're outta line you're always fucking with my mind You always waste my fucking time But now that shit's done You take your time you always tell me to hurry up I plainly just don't give a fuck you're stuck in the mud Let's take it back to where it was before I want to be a whore You push me down and I get up off the ground You really get around you're falling down Don't you know you're fucking falling down Falling down You want to know just how far that I will go just rip me up And you will know it's now all that far

 

Vertaling

Je gaat te ver, je bent altijd aan het kloten met mijn gedachten. Je verspilt altijd mijn verdomde tijd Maar nu die shit gedaan is Je neemt je tijd en zegt me altijd op te schieten Ik geef er gewoon geen reet om je zit vast in de modder Laten we het terugbrengen naar waar het eerder was Ik wil een hoer zijn Je duwt me naar beneden en ik sta op van de grond Je komt echt in de buurt je valt naar beneden Weet je niet dat je verdomme naar beneden valt Ik val naar beneden. Je wilt weten hoe ver ik kan gaan, scheur me maar open. En je zult weten dat het nu allemaal zo ver is