Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fabulous thunderbirds Songtekst: you ain't nothin' but fine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fabulous thunderbirds - you ain't nothin' but fine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you ain't nothin' but fine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fabulous thunderbirds! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fabulous thunderbirds en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you ain't nothin' but fine .

Origineel

Little girl let me walk you home You shouldn't be walking all alone Little girl let me walk you home You know I won't do you no wrong Come on and tell me what's your name Little girl let me hold your hand Come on and try to understand I wanna be your candyman Cause you ain't noting but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine And I wish you was mine, mine, mine. Little girl let me walk you home You shouldn't be walking all alone Little girl let me walk you home You know I won't do you no wrong Cause you ain't noting but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine And I wish you was mine, mine, mine.

 

Vertaling

Klein meisje, laat me met je naar huis lopen Je zou niet helemaal alleen moeten lopen Meisje, laat me met je naar huis lopen Je weet dat ik je geen kwaad zal doen Kom op en vertel me wat is je naam Meisje, laat me je hand vasthouden Kom op en probeer het te begrijpen Ik wil je kanjer zijn Omdat je niets anders bent dan fijn, fijn, fijn You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine En ik wou dat je van mij was, van mij, van mij. Kleine meid, laat me met je naar huis lopen Je zou niet helemaal alleen moeten lopen Klein meisje, laat me met je naar huis lopen Je weet dat ik je geen kwaad zal doen Cause you ain't noting but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine You ain't nothing but fine, fine, fine En ik wou dat je van mij was, van mij, van mij.