Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fags Songtekst: greatest movie ending

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fags - greatest movie ending ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van greatest movie ending? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fags! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fags en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals greatest movie ending .

Origineel

I stuck my heart on the end of my sleeve, and I kept shoving my foot right down my throat. Don't you tell me "we're still friends" or try and judge me on my life. I ask you if you care about him. You won't look in my eyes. I can't agonize about that now. There's nothing left to do. I wish I had my best girl back. Too bad it can't be you. You dress up now, I see you out from time to time. You always look so beautiful. I know it's not for me. I always think around 11, "that's her on the phone." I never thought that once I changed, you'd want to be alone. I just hope you can be happier without me in your way. Please remember one thing. In my heart you never left. It's the greatest movie ending. I got my money's worth, because you stay.

 

Vertaling

Ik stak mijn hart aan het uiteinde van mijn mouw en bleef mijn voet dwars door mijn keel duwen. Vertel me niet "we zijn nog steeds vrienden" of probeer me te beoordelen op mijn leven. Ik vraag je of je om hem geeft. Je kijkt niet in mijn ogen. Daar kan ik me nu niet druk over maken. Er valt niets meer te doen. Ik wou dat ik mijn beste meisje terug had. Jammer dat jij het niet kunt zijn. Je kleedt je nu aan, ik zie je af en toe. Je ziet er altijd zo mooi uit. Ik weet dat het niet voor mij is. Ik denk altijd rond 11 uur: 'Dat is haar aan de telefoon'. Ik had nooit gedacht dat als je eenmaal veranderd was, je alleen wilde zijn. Ik hoop alleen dat je gelukkiger kunt zijn zonder mij in de weg. Onthoud één ding. In mijn hart ben je nooit weggegaan. Het is het beste film-einde. Ik heb waar voor je geld, omdat je blijft.