Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fags Songtekst: hitman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fags - hitman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hitman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fags! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fags en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hitman .

Origineel

If you were a hitman, you'd have me made. So call the girls in the bar, make sure your paid. Just because you don't want to, that doesn't make it all right. As soon as things ended, I moved along. All the time you're left wondering what went wrong. You said I'm burning my bridges, I said I needed a light. It's a question posed to me that I just can't figure. One bad apple's gonna spoil a bunch of 'winners'? This city gets smaller for an unrepentant sinner. Guess I should be on my way. Heard you had a birthday the other night. Bought yourself a new ass, so treat it right. Another ten pounds of envy, shoved in a five-pound sack. Heard you found someone who makes you feel like all your insecurities can't be real. You know you've got nothing on me except the knife in my back. It's a question posed to me that I just can't figure. One bad apple's gonna spoil a bunch of 'winners'? This city gets smaller for an unrepentant sinner. Guess I should be on my way. Count the flowers on the wall. I get the message. They won't catch you when you fall. I get the message. I got the message.

 

Vertaling

Als je een huurmoordenaar was, zou je me laten maken. Dus bel de meisjes in de bar, zorg ervoor dat je betaald wordt. Alleen omdat je het niet wilt, maakt dat het nog niet goed. Zodra het afgelopen was, ging ik verder. Je vraagt ??je de hele tijd af wat er mis is gegaan. Je zei dat ik mijn bruggen verbrand, ik zei dat ik een licht nodig had. Het is een vraag die ik heb gesteld die ik gewoon niet kan bedenken. Gaat een slechte appel een hoop 'winnaars' bederven? Deze stad wordt kleiner voor een berouwloze zondaar. Ik denk dat ik onderweg moet zijn. Ik hoorde onlangs dat je jarig was. Heb een nieuwe ezel voor jezelf gekocht, dus behandel het goed. Nog eens tien pond afgunst, in een zak van vijf pond geduwd. Ik heb gehoord dat je iemand hebt gevonden die je laat voelen alsof al je onzekerheden niet echt kunnen zijn. Je weet dat je niets op me hebt behalve het mes in mijn rug. Het is een vraag die ik heb gesteld die ik gewoon niet kan bedenken. Gaat een slechte appel een hoop 'winnaars' bederven? Deze stad wordt kleiner voor een berouwloze zondaar. Ik denk dat ik onderweg moet zijn. Tel de bloemen aan de muur. Ik snap het bericht. Ze zullen je niet vangen als je valt. Ik snap het bericht. Ik heb het bericht ontvangen.