Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the faint Songtekst: disappear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the faint - disappear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van disappear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the faint! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the faint en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals disappear .

Origineel

I disappear I lost control My body's moving On it's own I watch myself Walk away A poor spirit Took my place And he's there Inside the door So my exits is Riding my pulse Burst of black Breath of smoke I disappear I lost control I I disappear I disappear I disappear I disappear I lost control My body's moving On it's own I watch myself Walk away A poor spirit Took my place I I disappear I disappear I disappear How could I resist It's all I've wanted I guess now I've got it Why it had been back, don't know I hope this doesn't last forever I, disappear I disappear I disappear I disappear

 

Vertaling

Ik verdwijn Ik heb de controle verloren Mijn lichaam beweegt Uit zichzelf Ik zie mezelf weglopen Een arme geest nam mijn plaats in En hij is daar Binnen de deur So my exits is Rijdend op mijn pols Uitbarsting van zwart Adem van rook Ik verdwijn Ik verloor de controle I Ik verdwijn Ik verdwijn ik verdwijn ik verdwijn Ik heb de controle verloren Mijn lichaam beweegt Uit zichzelf Ik zie mezelf weglopen Een arme geest nam mijn plaats in I Ik verdwijn Ik verdwijn ik verdwijn Hoe kon ik weerstaan Het is alles wat ik wilde Ik denk dat ik het nu heb Waarom het terug was, weet ik niet I hope this doesn't last forever Ik, verdwijn ik verdwijn ik verdwijn ik verdwijn