Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fall Songtekst: blindness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fall - blindness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blindness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blindness .

Origineel

The flag is evil Welcome: living leg-end I was walking down the street I saw a poster at the top I was only on one leg The streets were fucked And the poster at the top of street said: "Do you work hard?" I was only on one leg The road hadn't been fixed I had to be in for half six I was only on one leg My blue eyelids were not (?) There was a curfew at half nine For my kids There was a poster at the top of the street Encapsulated in plastic It had a blind man So I said: "Blind man, have mercy on me." I said: "Blind man, have mercy on me." The flat is evil and full of cavalry and Calvary And calvary and cavalry "Do you work hard?" It said, "I am from Hebden Bridge Somebody said to me: I can't understand a word you said." Said: " 99% of non smokers die" "Do you work hard?" "Do you work hard?" I was walking down the street And saw a picture of a blind man The flat is evil Of core? cavalry and calvary Of core(?) Blind man, have mercy on me Said, blind man, have mercy on me ?? I am a ? My blues eye get...ID/I get My curfew was due half eight Now its half past six My curfew is at 9:30 I said. "Do you?" Blind man! Have mercy on me Blind man! Have mercy on me Blind man! Have mercy on me I'm on one leg My eyes can't get fixed And my kids Can't blue eyes get fixed Blind man! Have mercy on me Blind man! Have mercy on me

 

Vertaling

De vlag is het kwaad Welkom: levend been-einde Ik liep door de straat Ik zag een poster aan de bovenkant Ik stond maar op één been De straten waren naar de klote En de poster boven aan de straat zei: "Werk je hard?" Ik stond maar op één been. De weg was nog niet gerepareerd. Ik moest er voor half zeven zijn Ik stond maar op één been Mijn blauwe oogleden waren niet (?) Er was een avondklok om half tien Voor mijn kinderen. Er hing een poster boven aan de straat Ingekapseld in plastic Er stond een blinde man op. Dus ik zei: "Blinde man, heb medelijden met mij." Ik zei: "Blinde man, heb medelijden met mij." De vlakte is slecht en vol met cavalerie en cavalerie En cavalerie en cavalerie "Werk je hard?" Hij zei: "Ik kom uit Hebden Bridge Iemand zei tegen me: Ik kan geen woord verstaan van wat je zegt. Zei: "99% van de niet-rokers sterft" "Werk je hard?" "Werk je hard?" Ik liep op straat en zag een foto van een blinde man. De flat is slecht. Van kern? Cavalerie en cavalerie. Van kern? Blinde man, heb medelijden met mij Zei, blinde man, heb medelijden met mij. ?? Ik ben een ? Mijn blauwe oog krijgt...ID/I krijg My curfew was due half eight Nu is het half zeven Mijn avondklok is om 9:30 Zei ik. "Is dat zo? Blinde man! Heb medelijden met mij Blinde man! Heb medelijden met mij Blinde man! Heb medelijden met mij Ik sta op één been Mijn ogen kunnen niet gerepareerd worden En mijn kinderen Kunnen hun blauwe ogen niet repareren Blinde man! Heb medelijden met mij Blinde man! Heb medelijden met mij