Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fall Songtekst: hilary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fall - hilary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hilary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hilary .

Origineel

Hilary Where's the sixty quid you borrowed off me for the gas? I won't give you a kiss Hilary Hey Hilary 'New Faces' on Saturday at six Brought you back to me Hilary I'm sure it was you in the new Audi Outside Sainsbury's Hilary Remember when you needed three caps of speed To get out of bed And now you're on ecstasy Hilary With your daft African pop And that wine you call bull's blood Hilary I thank the lord that you still don't live next to me Hilary

 

Vertaling

Hilary Waar is de zestig pond die je van me geleend hebt voor het gas? Ik geef je geen kus. Hilary Hé, Hilary. Nieuwe gezichten' op zaterdag om zes uur. Bracht je terug naar mij Hilary Ik weet zeker dat jij het was in de nieuwe Audi. Buiten bij Sainsbury's. Hilary Weet je nog dat je drie capsules speed nodig had Om uit bed te komen En nu zit je op ecstasy Hilary Met je gekke Afrikaanse pop En die wijn die je stierenbloed noemt Hilary Ik dank de Heer dat je nog steeds niet naast me woont Hilary