Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fall Songtekst: hot cake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fall - hot cake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot cake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot cake .

Origineel

Ah ah ah oooh Hot came the wind Hot came the wind It was watery It was Chino, like last song Rolled oats A man, a nasty slice of innocent Step alligator Or near to a skip I went into a drip I can't open the door I can't open the door My dialog is stock My dialog is stock Hot cake And John said something Bills is on TV I can't answer the door My dialog is declining Oh God Oh, a slippy And all I got was a slippy floor And all I get is a slippy floor Hot cake Slip, slide I can't disagree I get Mr I get Mr I get Mr. Spock And for the mind I get sloppy floor And for the mind I get slippy floor

 

Vertaling

Ah ah ah oooh Heet kwam de wind Heet kwam de wind It was watery Het was Chino, zoals het laatste liedje Rolled oats Een man, een smerig stukje onschuld Stap alligator Of in de buurt van een overslaan Ik ging in een infuus Ik krijg de deur niet open Ik krijg de deur niet open Mijn dialoog is standaard Mijn dialoog is standaard Hete cake En John zei iets Bills is op TV Ik kan de deur niet open doen Mijn dialoog wordt minder Oh God Oh, een gladde En alles wat ik kreeg was een glibberige vloer En alles wat ik krijg is een glibberige vloer Hete cake Slip, slide I can't disagree Ik krijg meneer Ik krijg Mr Ik krijg Mr. Spock En voor de geest krijg ik slordige vloer En voor de geest krijg ik gladde vloer