Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fall Songtekst: louie, louie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fall - louie, louie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louie, louie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louie, louie .

Origineel

Louie Louie, oh baby, I gotta go. Yi-yi-yi-yi-yi Louie Louie, oh baby, I gotta go. A fine girl, who waited for me. I catch a ship across the sea. I sailed the ship all alone. I wondered when Im gonna make it home. Louie Louie, oh baby, I gotta go. Yi-yi-yi-yi-yi Louie louie, oh baby, I gotta go. Three nights and days I sailed the sea. I think of the girl constantly. On the ship, I dream she there. I smell the rose that's in her hair. Louie Louie, oh baby, I gotta go. Yi-yi-yi-yi-yi Louie louie, oh baby, I gotta go. I see Jamaican moon above. See the girl Im thinking of. I take her in my arms and then Say I'll never leave again. Louie Louie, oh baby, I gotta go. Yi-yi-yi-yi-yi Louie Louie, oh baby, I gotta go. Oh, I gotta go now. Uh-huh I gotta go.

 

Vertaling

Louie Louie, oh baby, ik moet gaan. Yi-yi-yi-yi-yi Louie Louie, oh baby, ik moet gaan. Een mooi meisje, die op me wachtte. Ik neem een schip over de zee. Ik voer het schip helemaal alleen. Ik vroeg me af wanneer ik thuis zou komen. Louie Louie, oh baby, ik moet gaan. Yi-yi-yi-yi-yi Louie louie, oh baby, ik moet gaan. Drie nachten en dagen zeilde ik over de zee. Ik denk constant aan het meisje. Op het schip, droom ik dat ze er is. Ik ruik de roos die in haar haar zit. Louie Louie, oh baby, ik moet gaan. Yi-yi-yi-yi-yi Louie louie, oh baby, I gotta go. Ik zie Jamaicaanse maan boven. Zie het meisje waar ik aan denk. Ik neem haar in mijn armen en dan Zeg dat ik nooit meer weggaan. Louie Louie, oh baby, I gotta go. Yi-yi-yi-yi-yi Louie Louie, oh baby, I gotta go. Oh, ik moet nu gaan. Uh-huh ik moet gaan.