Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fall Songtekst: my ex classmates’ kids

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fall - my ex classmates’ kids ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my ex classmates’ kids? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my ex classmates’ kids .

Origineel

Ahhhhaaaaaaaaghhhh Cry for them 5 days per week I cry for me, three days at least I cry for me, I cry for thee On radio Politburo sucker On cooking show On cooking show Ahhhhaaaaaaaaghhhh My ex-classmates' kids Pressure under and over Pressure over the skips Over price adverts Broken down laptops Ahhhhaaaaaaaaghhhh My ex-classmates' kids Talking show not end They cheat the kids I cry for them I cry for me, I cry for thee Ahhhhaaaaaaaaghhhh My ex-classmates' kids Talking show never end To our populous I cry them I cry for me, I cry for thee Ahhhhaaaaaaaaghhhh My ex-classmates' kids No end it it Smell - dry twigs Ahhhhaaaaaaaaghhhh My ex-classmates' kids Up your nose Aftershave like little twigs... Twigs

 

Vertaling

Ahhhhaaaaaaaaghhhh Huil voor hen 5 dagen per week Ik huil voor mij, drie dagen op zijn minst Ik huil voor mij, ik huil voor jou Op de radio Politburo sukkel Op kookprogramma Op kookprogramma Ahhhhaaaaaaaaghhhh De kinderen van mijn ex-klasgenoten Druk onder en over Druk over de skips Over prijsadvertenties Kapotte laptops Ahhhhaaaaaaaaghhhh De kinderen van mijn ex-klasgenoten Talking show houdt niet op Ze bedriegen de kinderen Ik huil voor hen Ik huil voor mij, ik huil voor jou Ahhhhaaaaaaaaghhhh De kinderen van mijn ex-klasgenoten Talking show never end Aan onze bevolking Ik huil om hen Ik huil voor mij, ik huil voor u Ahhhhaaaaaaaaghhhh De kinderen van mijn ex-klasgenoten Er komt geen einde aan Geur - droge twijgen Ahhhhaaaaaaaaghhhh De kinderen van mijn ex-klasgenoten In je neus Aftershave als kleine takjes... Takjes