Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the farm inc Songtekst: every time i fall in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the farm inc - every time i fall in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every time i fall in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the farm inc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the farm inc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every time i fall in love .

Origineel

I'm in heaven on solid ground It makes my world spin round and round I'm inside out, I'm upside down Every time I fall in love I lose my keys and lose my cool I never learn it's like I'm back in school I end up breaking all my rules Every time I fall in love I've been here before And I'll be here again Can't help myself There's no one else in this I'm flying high with the birds and the bees But then they get the best of me How come if feels like it's meant to be Every time I fall in love I've been here before And I'll be here again Can't help myself There's no one else in this I'm by the phone waiting for his call Best looking thing that you ever saw All dressed up for the wrecking ball Every time I fall in love Every time I fall in love

 

Vertaling

Ik ben in de hemel op vaste grond Het laat mijn wereld rond en rond draaien Ik ben binnenstebuiten, ik ben ondersteboven Every time I fall in love verlies ik mijn sleutels en mijn kalmte Ik leer nooit, het is alsof ik terug op school ben I end up breaking all my rules Every time I fall in love Ik ben hier eerder geweest And I'll be here again ik kan mezelf niet helpen There's no one else in this I'm flying high with the birds and the bees But then they get the best of me Hoe komt het dat het voelt alsof het voorbestemd is Every time I fall in love I've been here before And I'll be here again Ik kan mezelf niet helpen. There's no one else in this Ik sta bij de telefoon te wachten op zijn telefoontje Best uitziende ding dat je ooit zag Helemaal gekleed voor de sloopkogel Every time I fall in love Every time I fall in love