Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the fingertips Songtekst: lost in my sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the fingertips - lost in my sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lost in my sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the fingertips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the fingertips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lost in my sleep .

Origineel

As you wear me in you wear me out and as I get drunk I scream out loud Where are you my love? my shadow's alone it keeps burning letters starts loosing control... and then I fell asleep and i float inside of you and it's just another dream but it's never true and as i walked to nowhere i swam in depression i really loved you this is my last stupid confession and as i faint inside my soul i feel i'm getting cold oh,wake me,say it say you'll stay here and then i wake in a nightmare oh,oh i'm lost in my sleep and i'm on my own and i do have fear...

 

Vertaling

Als je me inwerkt slijt je me uit en als ik dronken word schreeuw ik hardop Waar ben je mijn liefste? mijn schaduw is alleen het blijft letters verbranden begint de controle te verliezen... en toen viel ik in slaap en ik zweef in jou en het is gewoon een droom maar het is nooit waar. en terwijl ik naar nergens liep zwom ik in depressie. Ik hield echt van je. Dit is mijn laatste stomme bekentenis. en terwijl ik flauwval in mijn ziel voel ik dat ik het koud krijg. Oh, maak me wakker, zeg het. Zeg dat je hier blijft. En dan word ik wakker in een nachtmerrie. Oh, oh ik ben verloren in mijn slaap and i'm on my own and I do have fear...