Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the firehouse five plus two Songtekst: blues my naughty sweetie gives to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the firehouse five plus two - blues my naughty sweetie gives to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blues my naughty sweetie gives to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the firehouse five plus two! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the firehouse five plus two en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blues my naughty sweetie gives to me .

Origineel

Who walks in when I walk out Who gives you that 'Hi baby'? Who's that who got me jealous of you? Who walks in when I walk out Don't you know you're my baby? Who's that who got me worrying too? When we kiss, I kinda miss Something that used to be Everyday, while I'm away Who walks in when I walk out Who gives you that 'Hi baby'? Who's that who got me jealous of you?

 

Vertaling

Wie komt er binnen als ik wegga? Wie geeft je die 'Hi baby'? Wie is dat, die me jaloers maakt op jou? Wie komt er binnen als ik wegga? Weet je niet dat je mijn baby bent? Wie is dat, die me ook ongerust maakt? When we kiss, I kinda miss Iets dat vroeger was Everyday, while I'm away Who walks in when I walk out Wie geeft jou die 'Hi baby'? Wie is dat, die me jaloers op je maakte?