Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the flatliners Songtekst: broken window

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the flatliners - broken window ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van broken window? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the flatliners! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the flatliners en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals broken window .

Origineel

I am aware that you have a right to your opinion But that doesn't mean that you can shove it in my face I've tolerated it for a long time (is key) When fighting back, winning, losing, I'm still choosing My position, I am missing lots of things that I will need When it comes, when it hits me Hopefully I will be ready When you talk back to me, it seems like I'm not listening Truth is truth's been seen to overpower worthless dreams Take these twice a day and they'll reduce the pain Broken window and a brick with a note on the window pane I am aware that you have a right to your thoughts But that doesn't mean that it's obscene and everybody likes it when you piss them off And make fun of them right to their face How would you like it if the pressure was off? The world's weight on your shoulders was just gone You'll never see the day come if you're involved

 

Vertaling

Ik ben me ervan bewust dat je recht hebt op je mening Maar dat betekent niet dat je het in mijn gezicht kunt duwen. Ik heb het een lange tijd getolereerd (is de sleutel) Bij het terugvechten, winnen, verliezen, kies ik nog steeds Mijn positie, ik mis veel dingen die ik nodig zal hebben Als het komt, als het me raakt Hopelijk zal ik er klaar voor zijn Als je tegen me terug praat, lijkt het alsof ik niet luister De waarheid is dat waardeloze dromen worden overmeesterd. Neem deze twee keer per dag en ze zullen de pijn verzachten Gebroken raam en een baksteen met een briefje op het raam. Ik ben me ervan bewust dat je het recht hebt op je gedachten. Maar dat betekent niet dat het obsceen is en dat iedereen het leuk vindt als je ze afzeikt en hen uitlacht in hun gezicht. Hoe zou jij het vinden als de druk eraf was? Het gewicht van de wereld op je schouders was gewoon weg Je zult de dag nooit zien komen als je betrokken bent